Дейност на фирмата

Основната дейност на компанията е производство на заварени метални конструкции, фитинги и разнообразие от стоманени части, предназначени за енергетиката, машиностроене и строителството.

Нашата гама от продукти включва телескопични и съчленени стрели за повдигащо оборудване, прегради за контрол на тълпата, устройства и аксесоари за вятърни кули и строителни машини.

Разнообразието от технологични възможности в областта на инженеринга, производството и преработката са свързани с наличието на модерно и високоефективно оборудване.

Техническо оборудване

Инвестирали сме в модерно оборудване и постоянно го обновяваме, за да предложим на клиентите си висококачествени продукти и да разширим обхвата на услугите.

Качеството на нашите производствени процеси е гарантирано от BYSTRONIC Laser AG, DOOSAN, Lincoln Electric, ESAB, BLM Group, NORDSON.

Висококачествени стоманени продукти и услуги

Свържете се с насСертификати

Бъдещи инвестиции

Защото ние вярваме в бъдещето

Компанията непрекъснато инвестира в нови технологии и усъвършенства съществуващите си съоръжения, за да отговори на високите нужди на своите клиенти и да разшири пазарната си позиция. YASKAWA ELECTRIC е един от световните лидери в областта на индустриалните роботи с над 400 000 роботи, инсталирани в целия свят.

Роботът Yaskawa Motoman MA2010 – най-новото поколение роботи, управлявано от системата за управление DX200.

Роботът се задвижва от най-новото поколение серво мотори YASKAWA ELECTRIC SigmaV, което му позволява да увеличи скоростта на движение с 15%. Последно поколение контролери за новите модели Motoman, оборудвани със серво мотори YASKAWA Sigma V. Патентована синхронна система за управление.

Контролерът Motoman DX200 има 72 оси за синхронизирано управление. До 8 робота могат да бъдат контролирани едновременно с един контролер. Възможност за надграждане на системата с допълнителни роботи, манипулатори и позиционери. В зависимост от приложението и размерите, DX200 намалява консумацията на енергия с до 38-70% в сравнение с роботите / контролерите от предишно поколение.